Om os

Eagle Race planlægges og afholdes af Copenhagen Adventure Sport (også kendt som CAS)

Vi består af en flok passionerede byboere, der bare knuselsker adventure race, skov og eventyr. Ja, vi er faktisk så tosset med adventure race, at vi godt kan tillade os at udbasunere, at vi har mange adventure races i bagagen. Virkelig mange, faktisk. 🙂

Foreningens primære fokus er at bidrage aktivt til det danske adventure race-miljø, så det ligger lige til højrebenet at afholde et adventure race for vores ligesindede. I 2018 er det sjette år, vi afholder Eagle Race, og vi agter at gøre det mange år frem i tiden.

Selve planlægningsgruppen består af en lille flok fra foreningen, hvor vi holder overblikket over racet og på trækker resten af foreningen til forskellige opgaver.

Vi går efter at planlægge et løb, hvor vi kan tilbyde jer en hel dag i skoven med så lidt landevej og åbne stykker som muligt. For selvom vi ganske vist er københavnere, kender vi mange dejlige naturområder.

Vi håber, at I får indtrykket af et adventure race, der er godt sammensat med et godt flow.

Hvis du nu ser CAS-hold på startlisten og tænker “ahhh, hvad – det er da snyd!”, så lad os lige understrege, at vi holder ruten til Eagle Race omtrent lige så lukket som Nordkorea. Ingen sneak peeps til de andre medlemmer (faktisk ønsker vi at overraske de andre CAS’ere så meget som overhovedet muligt).

Vi glæder os rigtig meget til at se jer og give jer gode oplevelser i Nordsjælland.